AIHP Supervisors

De lijst van de AIHP Supervisoren groeit. En dat is goed want supervisie wordt een belangrijk onderdeel van de psychotherapie-erkenning. Zowel voor studenten als voor praktiserende psychotherapeuten, zal supervisie een ‘vast’ gegeven worden.

Daarom nog even de criteria om, door de AIHP, erkend te worden als supervisor:

  • U bent als psychotherapeut afgestudeerd aan de AIHP en u werkt als docent aan de AIHP. U heeft minstens 10 cliënt-uren per week en u bent lid van de BNVIP www.bnvip.eu : U bent rechtstreeks erkend als supervisor. U dient wel de AIHP supervisor vergaderingen te volgen en eventueel ook de interne bijscholingen.
  • U bent als psychotherapeut afgestudeerd aan de AIHP. U heeft minstens 10 cliënt-uren per week en u bent lid van de BNVIP www.bnvip.eu : U richt uw aanvraag tot het bestuur van de AIHP via aca@bnvip.eu – Na de erkenning dient U wel de AIHP supervisor vergaderingen te volgen en eventueel ook de interne bijscholingen.
  • U bent niet als psychotherapeut afgestudeerd aan de AIHP. U heeft minstens 10 cliënt-uren per week en u bent lid van de BNVIP www.bnvip.eu : U richt uw aanvraag tot het bestuur van de AIHP via aca@bnvip.eu – Voor de erkenning dient u misschien enkele opleiding modules te volgen aan de AIHP. Na de erkenning dient U wel de AIHP supervisor vergaderingen te volgen en eventueel ook de interne bijscholingen.

Philippe Vrancken – directeur AIHP