Masteropleiding Zorgtrajectontwerp voor ECP-houders

In samenspraak met de NAP (Nederlandse Associatie voor Psychotherapie) en de Hogeschool Utrecht, kan ook de AIHP, voor de Vlaamse ECP-houders (European Certificate Psychotherapy) een (in Vlaanderen geaccrediteerde) Masteropleiding aanbieden.

Het ECP-Master traject kan worden gerealiseerd op verschillende wijze. Op de locatie van de Hogeschool Utrecht, online, deels online – deels face-to-face en bij voldoende deelnemers (15) verplaatsen de docenten zich zelfs naar Antwerpen-België. Ik citeer de opleidingsverantwoordelijke: ‘… alles is bespreekbaar en mogelijk…’

De 10 plaatsen die de Hogeschool Utrecht hadden gereserveerd voor ECP houders, lid van de NAP, zijn al lang ingenomen. Daarom is het belangrijk dat we snel een overzicht krijgen van potentieel geïnteresseerden in dit tweejarig traject.

Philippe Vrancken neemt de verantwoordelijk betreffende deze opleiding op zich en wil graag werken naar een traject waar de deelnemers mekaar, via begeleide intervisiegroepen (bv. 1 dag per maand), ondersteunen in hun opleidingstraject.

De kostprijs per academiejaar (40% subsidieerbaar middels de KMO-p) zal rond de 4900 € bedragen (eigen inbreng 2940 €, fiscaal aftrekbaar als kost).

De AIHP verzorgt hierbij uw lidmaatschap bij de NAP (250 €).

Geïnteresseerden kunnen zich, voorlopig vrijblijvend, aanmelden via een mailtje naar Philippe Vrancken

Ik nodig iedereen dan uit om, samen met de Hogeschool Utrecht, een traject uit te werken.

 

Philippe Vrancken