Onderaannemer Loopbaanbegeleiding bij de AIHP – 5 daagse nu ook te Gent

De opleiding Loopbaanbegeleiding te Zoersel zit zo goed als vol.

Voor geïnteresseerden uit O-VL en W-VL hebben we beslist de opleiding te herhalen te Gent op:

dinsdagen 6/03/2018 27/03/2018 24/04/2018 22/05/2018 26/06/2018

GA VIA DE AIHP AAN DE SLAG ALS LOOPBAANBEGELEIDER – LOOPBAANCOACH

Sinds enkele maanden is de AIHP, door het Vlaams Ministerie van Werk en de VDAB, geaccrediteerd tot gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Dit houdt in dat de AIHP mag overgaan tot het rekruteren van onderaannemers die, voor haar, in loopbaanbegeleiding voorzien.

Tot voor kort diende men, als onderaannemer, te voldoen aan strikte criteria, zoals het leveren van het bewijs dat men minstens 3 jaar beroepservaring kon aantonen in de loopbaanbegeleidingssector, maar eind oktober 2017 is de wetgeving terug versoepeld, waardoor loopbaanbegeleiders niet langer dienen te voldoen aan de 3 jaar relevante beroepservaring. Dus iedereen komt terug in aanmerking om aan loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching te gaan doen.

De overheid legt de verantwoordelijkheid nu volledig bij de gemandateerde centra, die vanuit hun deskundigheid, de competentie, aanpak en methodieken van de onderaannemers, systematisch dienen te waarborgen.

Daar waar de gemandateerde centra vroeger vrij waren in het aanbieden van een opleiding en een supervisietraject, wordt dit nu door de wetgever opgelegd.

Daarom biedt de AIHP u nu de kans om als loopbaanbegeleider aan de slag te gaan. Vergeet niet dat één uur loopbaanbegeleiding ongeveer het dubbele wordt vergoed dan een therapie-uur, nl. € 110, excl. BTW.

Loopbaanbegleiding is echter geen psychotherapie (mag wettelijk ook niet), maar onze therapieopleiding is een perfecte basis en opstap. Wij verkiezen daarom ook onderaannemers, die een therapieopleiding hebben afgerond of bezig zijn.


Afbeeldingsresultaat voor loopbaancoaching

Om als onderaannemer bij de AIHP aan de slag te kunnen gaan, dient volgend traject te worden doorlopen:

U volgt onze 5-daagse opleiding Loopbaanbegeleider te Zoersel of te Gent


INTERESSE? – KLIK HIER DOOR VOOR ALLE INFORMATIE