Platform Psychotherapie

Wat begon als het netwerk/platform P&P Consult nam al snel een grotere dimensie aan. In overleg met andere (modaliteit overschrijdende) beroepsverenigingen zijn we overgegaan tot de oprichting van een nationaal platform, het Platform Psychotherapie.

De initiatiefnemers zijn reeds enkele keren samengekomen, hebben een domeinnaam geregistreerd, een logo ontworpen en zijn druk bezig met de content van de site zodat die binnen de twee weken online kan.

Professionelen/(groeps)praktijken die reeds geregistreerd zijn binnen het netwerk P&P Consult hoeven niets te doen, zij zullen gewoon worden meegenomen naar het Platform Psychotherapie.

De site zal hier te vinden zijn: www.platformpsychotherapie.be

Het logo krijg je alvast te zien:

 

logo-def-1

 

Belangrijk: het Platform zal gaan werken met een 5-tal regionale coördinatoren per Vlaamse provincie; indien u hiervoor interesse betoont, nodigen wij u graag uit op de formele start van het Platform Psychotherapie op woensdag 18/01/2017 in het Administratief Centrum (Gemeentehuis) te 2980 St. Antonius – Zoersel, Handelslei 167, van 19.00 tot 21.00 u. – gelieve uw komst even te mailen naar philippe@psycon.be

 

Philippe Vrancken